Η ΟΙΚΟΑΕΡΙΟΝ με παρουσία στον Ελλαδικό χώρο από το 2007

διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία στους κλάδους της θέρμανσης, των υδραυλικών, του κλιματισμού και του εξαερισμού.

Απαρτίζεται από συνεργεία εγκαταστάσεων αλλά και από προσωπικό όλων των ειδικοτήτων του κλάδου που δραστηριοποιείται. Όπως μηχανολόγους μηχανικούς, υδραυλικούς, τεχνικούς αερίου και ψυκτικούς.

Η εταιρεία μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και κάθε δύσκολο και ιδιαίτερο έργο που θα βρεθεί μπροστά της.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των πελατών μας:

16
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
1800+
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
560+
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ/ΧΡΟΝΟ
10%
ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 10% ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ GOOGLE
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Σοβαρός άνθρωπος με συνέπεια και ο ίδιος, και οι τεχνικοί με τους οποίους συνεργάζεται. Η εγκατάσταση του ηλιακού ήταν άψογη.

Dimitri Nicoloudes
Εξαιρετικός επαγγελματίας τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και τα συνεργεία του.
Vasilis P.
ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΨΎΞΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα της ΟΙΚΟΑΕΡΙΟΝ αποτελούμενη από έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό καλείτε να αναλάβει ολόκληρο το φάσμα ενός έργου από την διαδικασία της μελέτης μέχρι την στιγμή που θα το παραδώσει έτοιμο προς χρήση! Κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς μας είναι η αποτελεσματικότητα αλλά και ο σεβασμός στον πελάτη και στον χώρο που εργαζόμαστε.

Τέλος, η συνεχής σε εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές είναι κομμάτι της καθημερινότητας όλων των μελών της ΟΙΚΟΑΕΡΙΟΝ.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ